Referencer

Åbningstider 17:00 – 22:00 tirs & tors
Se ledige tider
Mark Anthony
"Jeg var så uheldig at blive påkørt bagfra sidste år, med det resultat at jeg meget hurtigt efter fik smerter i både nakke, arme og mit ene ben. Allerede næste dag lå jeg på briksen hos Allan og allerede efter min første behandling, var min smerter væsentligt reduceret. Jeg har efterfølgende fået 4 behandlinger yderligere og kan den dag i dag ikke længere mærke noget i min nakke, arme og ben. Jeg kan derfor kun anbefale en behandling hos Allan."

Mark Anthony
Jurist
Christina Hardy
"Jeg blev sygemeldt efter en længere periode med stress på mit arbejde som sygeplejerske. Takket være de kropsbehandlinger jeg har fået hos Allan, er jeg nu igen tilbage i mit job på fuld styrke, med vished om hvor jeg kan henvende mig, hvis behovet opstår igen."

Christina Hardy
Sygeplejerske
Jessica Lee
"Jeg har efterhånden døjet med rygsmerter i mange år, og fik anbefalet Bodywiz af en ven, har dog altid været skeptisk i forhold til alternative behandlingsformer, men efter mange behandlinger hos en fysioterapeut var jeg stadig ikke kommet af med mine mange smerter og tænkte derfor at jeg ville give det en chance. Allerede efter min tredje behandling kunne jeg mærke en markant forbedring. Mine smerter i ryggen var stærkt reduceret og jeg havde det for første gang i lang tid rigtigt godt. Jeg kan kun varmt anbefale en behandling hos Bodywiz. "

Jessica Lee
Elektriker