Behandlinger

Åbningstider 17:00 – 22:00 Tirs & tors
Se ledige tider

Kropsterapi

I kropsterapien arbejder man med krop & psyke som en helhed. Behandlingen kombinerer dybdegående pulserende massage i meridianbanerne med zoneterapi, stræk, ledfrigørelse og dirigering af åndedrættet.

Se Priser

Zen Shiatsu

Shiatsu er en meget gammel japansk behandlingsform, hvor man arbejder med fingertryks massage i meridianbanerne, med det formål at fjerne blokeringer i energibanerne, for at få chi til at flyde frit.

Se Priser

Tui Na

I Tui Na arbejder behandleren med massage og akupressurtryk i kroppens meridianbaner. Er velegnet til behandling af alle former for muskel-, sene- og ledsmerter, herunder også rygproblemer.

Se Priser

Chi Nei Tsang organmassage

En organmassage er specielt velegnet til mennesker der lider af stress, søvnløshed, fordøjelsesbesvær, forstoppelse, oppusthed, angst, bekymringer og sorg.

Se Priser

Cupping terapi

Behandlinger med Cupping terapi er velegnet til hævelser og muskalsmerter, bursitis, frossen skulder, tennis og golf albue, forkølelse, influenza, bronkitis og astma.

Se Priser

Dybdemassage

I denne behandling arbejdes der med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvilket gør at vævet presses sammen og iltet blod strømmer ind i musklen, når der gives slip.

Se Priser